Wij zijn een tekenbureau met een schat aan praktijkervaring in de bouw. Dankzij deze kennis en ervaring tekenen wij heel praktijkgericht. U kunt bij ons terecht voor al uw bouwtekeningen, bestektekeningen en werktekeningen. Wij zorgen ervoor dat al uw bouwtekeningen en –berekeningen voldoen aan de eisen die vergunningverleners en het bouwbesluit stellen.

De voordelen van alles onder 1 dak

Wij zijn u graag van dienst als uw bouwkundig tekenbureau én uw bouwonderneming. U vindt bij ons alles onder 1 dak voor het voorbereiden en uitvoeren van uw bouwproject. En dan heeft grote voordelen:

  • bij het tekenwerk houden wij al rekening met de kosten van bepaalde constructies in de uitvoering
  • als opdrachtgever wordt u vroegtijdig betrokken in het bouwproces
  • wij tekenen vanuit onze praktische kennis en ruime ervaring in de bouw

Wij tekenen ook voor andere bouwers

Hebt u bouwplannen en wilt u deze laten uitvoeren door een ander bouwbedrijf. Ook dan kunt u bij ons aankloppen voor bouwtekeningen en –adviezen. In dat geval werken wij graag en goed samen met uw bouwonderneming.

Bouwtekeningen

Met een schat aan ervaring maken wij voor u bouwtekeningen met aanzichten, plattegronden, doorsnedes, situaties en details. Ook kunt u bij ons terecht voor tekeningen met funderingsplan, vloerenplan, kapplan en verdere benodigdheden.

Bestektekeningen

Is voor uw nieuwbouw of verbouw een bestektekening vereist of gewenst? Deze maken wij graag voor u. Deze bestektekening vormt dan de basis voor de bouwovereenkomst. Op basis van de tekening kunt u een bestek en een begroting laten maken.

Werktekeningen

Niet voor elk bouwproject is een bestektekening vereist. Bij vele bouwwerken kan er worden volstaan met bouwaanvraag- en werktekeningen. Ook deze maken wij graag voor uw. En wilt u meer weten over het teken- en rekenwerk van uw bouwproject? Wij adviseren u graag.

WMO-bouwadviezen

Wij zijn gespecialiseerd in WMO-bouwadviezen voor bouwkundige woningaanpassingen voor zieken en mindervaliden. Gemeenten gebruiken deze adviezen voor de beoordeling van WMO-aanvragen voor vergoeding van woningaanpassingen. Bij WMO-bouwadviezen zijn wij de vaste partner van een landelijk opererende partij.